COOP kott


Kuna saatsin selle märgukirja COOP'ile kolm päeva tagasi, aga nad pole pidanud vajalikuks kuidagi reageerida, siis panen selle teksti avalikult üles. Lihtsalt ka teistele teadmiseks ja ettevaatuseks
---

See kirjutis pole mõeldud mitte õiendamisena, vaid tähelepanu juhtimisena ühele väikesele, kuid ebameeldivale (ja oletatavasti ühekordsele) puudusele.

Käisin eile Tartu Kvartali all olevas COOP kaupluses. Kuhjasin asjad kassalindile, haarasin paberkoti ja asusin läbipiiksutatud kraami kotti panema ... aga paraku juba esimese asetamise järel irdus üks pabernöörist sangaots oma liim-pesast.

Pöördusin kassaneiu poole palvega, et kas ma saaks uue koti ... aga kuulsin vastuseks, et siis pean uue koti ostma. Nähes mu veidi jahmunud nägu, tõttas piiga aga mulle sõbralikult appi. Rääkides, et ennem oli siin samasugune lugu ja siis oli üks proua oma kotist võetud klammerdajaga sanga taas koti külge kinnitanud, haaras ka tema klammerdaja ja peale mõnda pusimist saigi ripendav sang oma asendisse kinnitatud. Suur aitäh meeldiva abistamise eest!

Paraku juhtus peale poest väljumist see, et ... kott prantsatas maha. Ühest otsast parandatud sang oli nüüd vabanenud mõlemast hoidikust, teine sang oli lahti ühest otsast. Õnneks polnud mul kotis midagi purunemisohtlikku ja polnud ka ülemäära kaugele minna.

Kuid ikkagi, kallis COOP meeskond – käige palun kriitilise pilguga üle praegune kottide partii ja tõhustage kvaliteedikontrolli tootja üle. Rahulolevast kundest võib saada hetkega ärritunud herilane, kes tahab halvasti öelda ja valusalt nõelata, kui tema kallihinnalised ostud maas laiali, või veel hullem suisa purunenud on.


P.S. Igaks juhuks kaalusin kotitäie kodus ka üle, kokku oli see 4,4 kilo. Juhul kui tegu oli mingi kaalupiiri ületamisega, siis palun andke kuskil teada, et paberkott on mõeldud mitte-rohkem-kui jaoks. Kuigi – nagu loo alguses klammerdamise stseenist selgub, siis polnud tegu esmakordse juhtumiga.

---
Täiendus: u kaks nädalat hiljem avastasin, et kasutusele on võetud turvalisemana mõjuv lahendus, millel pole sangadeks mitte nöörid, vaid paberlindid. Kas minu murekirjal oli selles mingi roll? Ei tea, sest mulle ju ei vastatud. Aga tore ikkagi :)

Comments

Popular posts from this blog

Facebook kui turuväljak, mis on muutumas kurjaks

Halvasti on hästi

Tihased on tüdrukud