Grafomaani pihtimus :)

Olen end alati kirjalikus vormis väljendanud. Küll endale, küll teistele. Lapsepõlvsed salmikud, hiljem päevikud, kirjad koju ja kaugele. Leheveergudele ja veebiportaalidesse. Küll raha eest, küll tasuta. Raadiotest ja muudest telepurkidest siinkohal ei räägi, eks.

Süsteemsust seevastu pole ma kunagi enda juures kõvemaks küljeks arvanud. Nüüd aga täheldan imestusega, et nt oma välispoliitika-alaste kirjutiste pesa olen juba üle kümne aasta pidanud. Toidukatsete kirjeldamisele on nii oma 9 aastat aega leitud. Õllepäevik jääb neist küll noorimaks - "vaid" kuus aastat, aga täitud kõige vilkamalt.

Viimased aastad keerlevad moodsa ajastu ikooni Facebook ümber. Tolle keskkonna plusside ja miinuste üle arutatakse palju, aga üks puudus ja pluss on see, et tänane säuts on homseks mattunud uue voo alla ja mingi vana mõttekäigu ülesleidmiseks peab aega kulutama ... no aga kellel siis seda ajanatukest ülearu on, või kuidas?

Seetõttu mõtlesingi, et korjan mõned vanemad lood FB seest siia üles ja hakkan aegamisi ehk uusigi lisama. Kuigi ega kindel ei saa olla milleski, ammugi siis minus :)
---
pilt võetud siit

Comments

Popular posts from this blog

Facebook kui turuväljak, mis on muutumas kurjaks

Halvasti on hästi

Tihased on tüdrukud